Tâlhărie în gara Reșița Nord. Un bărbat din Caransebeș a furat un portofel, amenițându-și victima cu cuțitul

talharie


Azi-noapte, în jurul orei 23.30, polițiști de la Poliția municipiului Reșița au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că o persoană necunoscută i-a tăiat geaca cu un cuțit și i-a sustras portofelul din buzunar.

Imediat, la fața locului s-a deplasat echipajul mixt de intervenție care, din verificările efectuate, a stabilit că în timp ce bărbatul de 38 de ani se afla în sala de așteptare din incinta gării Reșița Nord, a fost abordat de o persoană necunoscută care prin violență și folosind un obiect tăietor-înțepător i-a tăiat buzunarul jachetei, sustrăgându-i portofelul, apoi a dispărut într-o direcție necunoscută.

În scurt timp, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din Caransebeș, asupra căruia a fost găsit cuțitul, care ar fi fost folosit la comiterea faptei. Bărbatul a fost preluat de către polițiști de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi, pentru cercetări și luarea măsurilor legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 1 =