Studenţii reşiţeni s-au alăturat campaniei „Mâinile bucuriei”

7

În această perioadă, la Reşiţa, se desfăşoară campania umanitară „Mâinile bucuriei”, inițiată de către Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, în scopul ajutorării persoanelor vârstnice ale reședinței de județ.

Prin grija Bisericii și a donatorilor, în perioada 31 martie – 7 aprilie, s-au distribuit un număr de 234 porții de mâncare, în valoare de 3.260 lei și s-au cumpărat alimente în valoare de 1.664 lei pentru o mare parte dintre beneficiari.

Campania umanitară „Mâinile bucuriei” va continua să se desfășoare în Municipiul Reșița atâta timp cât situația, nevoile și solicitările din partea vârstnicilor și a persoanelor aflate în nevoi, cercetate de către organizatori, o vor impune.

Cei care doresc să sprijine activitatea desfășurată prin intermediul acestei campanii umanitare, o pot face fie prin donații în bani în contul Asociației Centrul de Tineret Moniom (IBAN: RO87BTRLRONCRT0270766801, Banca Transilvania, Asociația „Centrul de Tineret Moniom”, CUI: 33907287), donații în bani la oricare dintre voluntarii campaniei, fie prin donarea de produse alimentare, medicamente și obiecte igienico-sanitare.