Studenţiada debutează cu două lansări de albume foto

Ioan Mato Imagini CSR e1638707444130

Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa organizează, împreună cu Liga Studenţilor din Centrului Universitar Babeş Bolyai Reşiţa, în perioada 6-11 decembrie 2021, Studenţiada, acțiune dedicată studenţilor, dar şi tuturor tinerilor care doresc să se implice şi să participe la activităţile organizate în cadrul acestei manifestări.

Primul eveniment va avea loc luni, de la ora 12.00, în Sala Multimedia din cadrul Centrului Universitar Babeş Bolyai Reşiţa, cu două lansări de albume foto. Este orba despre “250 de ani de industrie la Reşiţa”, album ce prezintă prin imagini activitatea industriei reşiţene în perioada 1771-2021, fotografii realizate de Ioan Mato, Francisc Csonka, Aurel Săndulescu, Bodea Gavril, Gal Elisabeta.

Cel de al doile album lansat va fi “Reşiţa prin vederi de epocă”, album ce conţine o selecţie de vederi vechi din colecţia lui Mihele Bogdan Andrei, vederi ce prezintă oraşul Reşiţa în perioada 1900-1960. Conceperea şi editarea celor două albume a fost realizată în colaborare cu Muzeul Cineastului Amator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − nine =