Străzile din cartierul reșițean Mociur sunt finalizate în proporție de 85 la sută

lucrari mociur

Potrivit declarațiilor primarului Ioan Popa, străzile din cartierul reșițean Mociur sunt finalizate în proporție de 85 la sută. Popa precizează că se lucrează intens, în zonă urmând a fi implementat un alt proiect ce ține de modernizarea drumului de acces din strada G.A. Petculescu.

„Investim 3 milioane de lei, mare parte din fonduri europene, pentru modernizarea infrastructurii rutiere pe o lungime totală de 1.600 de metri. Modernizăm integral străzile Mociur, Barbu Lăutaru și Grigore Alecsandrescu. Pe lângă asfaltarea drumurilor se modernizează și trotuarele, accesul către proprietăți, se montează rigole de scurgere și se extinde iluminatul stradal. Pentru zona Mociur avem prevăzut, pe alt proiect, și modernizarea drumului de acces din strada G.A. Petculescu.

De asemeena, primarul mai spune că în Dealul Mare firma care a câștigat contractul de execuție a lucrărilor are întârzieri: „Am avut multe discuții pe acest subiect, colegii mei fac tot posibilul să îi mobilizeze. Cu toate astea sunt convins că și locuitorii din Dealul Crucii se vor putea bucura de o investiție serioasă, chiar dacă aici se pare că este nevoie de mai multă răbdare“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 3 =