Spiritualitate creştină la Jupa

penticolstali 11

Sâmbătă, 26 noiembrie, în organizarea Bisericii Creştine Penticostale „Menorah” din Caransebeş – pastor Titus Coroban, Căminul Cultural din Jupa a găzduit o Seară spiritual-creştină, în care mesajul şi rostirea cuvântului evanghelic au alternat cu momente lirico-religioase, ca reflecţii şi meditaţii asupra trăirii umane.

La manifestare au fost prezenţi numeroşi invitaţi şi credincioşi, printre aceştia numărându-se reprezentanţii Bisericii Creştine Baptiste Ghetsimani din Caransebeş – Sergiu Ionescu, Bisericii Ucrainene din municipiu – Gheorghe Tiuch, Bisericii Penticostale Filadelfia din Caransebeş – Costi Radu, din partea administraţiei locale participând city-managerul Florin Bogdea.

Pe lângă pastorii care au rostit rugăciuni, au mai vorbit fostul administrator public al municipiului, prof. Nicolae Borcean, care a impresionat auditoriul cu o adevărată lecţie de istorie a religiilor, şi Ioan Cojocariu, până nu demult director al Casei de Cultură „George Suru”.

Programul muzical a fost asigurat de invitaţii speciali Dorin Covaci şi Vasile Micula.

În încheierea manifestării a vorbit organizatorul local Stelian Cornea, care le-a mulţumit celor prezenţi pentru participare şi şi-a exprimat dorinţa de a continua acest gen de acţiuni, pastorul Lucian Ularu dând asigurări că una dintre acestea va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 17, când Biserica Penticostală din Jupa va găzdui o seară de rugăciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 20 =