Spectacole de teatru, ateliere și reprezentații stradale la cea de a V-a ediție a Festivalului „Lumea Poveștilor“

teatrul merlin

În perioada 21-29 mai, Teatrul de Vest Reșița organizează cea de a V-a ediție a Festivalului „Lumea Poveștilor“. Participă 13 trupe din toată țara, iar pe parcursul evenimentului vor avea loc spectacole inedite de teatru, ateliere și reprezentații stradale în mai multe locații din Caraș-Severin. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Despre acest eveniment, Florin Ionescu, managerul teatrului reșițean, spune: „Am certitudinea că această ediție este cea mai amplă de până acum și calitativ vorbind, din punct de vedere al spectacolelor care ne vin în festival, dacă mă gândesc la cum arăta prima ediție făcută pe fugă și la cum arată aceasta, pregătită din timp, care o să ne bucure pe toți. Este pentru prima dată când selecția s-a produs la nivel național, în sensul că Teatrul de Vest a trimis cereri de înscriere la toate teatrele și ca o mărturie a faptului că teatrul din Reșița chiar a devenit cunoscut și are o oarecare importanță la nivel național, am avut peste 20 de teatre înscrise în festival. Deci a fost o selecție destul de serioasă, pentru că, din păcate, a trebuit să refuzăm jumătate“.

În ultimele patru zile ale festivalului vor avea loc reprezentanții și la Caransebeș, Oțelu Roșu, Oravița, Bocșa, Vermeș, și în premieră la Anina. (Foto: facebook.com)

program lumea povestilor 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one + 14 =