Licuriciul Lampio îi aşteaptă pe micii reşiţeni la teatru

lampio

Astăzi, de la ora 11.00, micuţii reşiţeni sunt aşteptaţi la Teatrul de Vest. De această dată este vorba despre povestea unui curajos licrici pe nume Lampio.

„Într-o pădure, nu foarte departe, trăiesc mii de licurici care luminează prin talentul lor. Tot acolo o putem întâlni și pe Hope, care are grijă întotdeauna ca Noctilung să stea departe de cei fragili. În această pădure trăiește și Zâna Viselor, pe care dacă o întâlnești cu siguranță o vei îndrăgi, pentru că îți va lumina calea cu blândețea ei. Ei bine, printre toți acești licurici a căror virtuozitate luminează pădurea, trăiește și Lampio, cel fără de lumină. Curajos și încrezător, Lampio pleacă într-o aventură pentru a-și găsi lumina. În drumul său întâlnește licurici care îi devin prieteni și care încearcă să îl ajute să își găsească lumina, dar cu toate acestea, obstacolele nu întârzie să apară”, o dramatizare de Victoria Pătrașcu în regia lui Tony Adam Horațiu, iar scenografia este semnată Mădălina Mihai.

Din distribuţie fac parte Alexandru Moldovan, Alis Pelle, Alin Turcu, Andrada Samoilă, Sorin Fruntelată, Marius Tudor, Ana-Maria Cizler şi Camelia Ghinea.

Rezervarea biletelor pentru spectacolele Teatrului de Vest poate fi făcută la numărul de telefon: 0771654638.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − four =