Alți doi șoferi reșițeni au fost prinși la volan sub influența drogurilor

DRUG TEST

Ieri, 13 martie, la ora 12.58, polițiștii rutieri de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control, pe Strada Timișoarei (în Triaj), un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Reșița, în cazul căruia aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv pentru droguri THC.

La controlul autoturismului în interior au fost găsite două folii de staniol conținând materie vegetală de culoare verde-oliv, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. Mai mult decât atât, în cursul nopții, la ora 1.50, un alt tânăr de 23 de ani din Reșița a fost depistat de polițiștii reșițeni conducând un autoturism pe strada Timișoarei (Triaj), iar la testarea Drugtest polițiștii au stabilit că și acesta a consumat droguri, aparatul de teste indicând un rezultat pozitiv pentru THC.

La controlul autovehiculului, în interiorul mașinii au fost găsite fragmente vegetale de culoare verde-oliv, care au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor. În ambele cazuri, cei doi bărbați au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + two =