Sindicaliştii de la „Cartel Alfa“ pichetează astăzi Prefectura Caraş-Severin

aportol marian

Marian Apostol, președintele Confederației Naționale Sindicale „Cartel ALFA” Caraș-Severin, a declarat ieri că acțiunile de protest continuă astăzi cu pichetarea Instituției Prefectului Caraș-Severin, începând cu ora 11.00.

Acțiunile confederației Cartel ALFA au debutat pe data de 14 ianuarie la Baia Mare, la nivel național fiind organizate proteste în peste 20 de orașe din România, precum și la principalele instituții publice din Capitală.

„Noi, sindicaliștii de la Cartel ALFA, milităm pentru: un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă, aplicarea corectă a legislației! Protestele confederației Cartel ALFA nu au nimic comun, așa cum se încearcă a se acredita, cu ideea susținerii unui partid politic împotriva altuia… și nici cu protejarea pensiilor speciale sau a salariilor nesimțite. Pe acestea le-au suținut, și continuă să le sustină, instituțiile statului, de la avocatul poporului până la parlament sau curtea constituțională“, spune Marian Apostol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =