Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Caraş-Severin va avea un sediu secundar în Caransebeş

permise conducere

Începând cu data de 13 mai 2024, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Caraş-Severin va avea un sediu secundar în municipiul Caransebeş. Noua locație va fi situat pe strada Nicolae Corneanu nr. 12, astfel că, locuitorii din Oţelu Roşu, Băile Herculane şi comunele limitrofe nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la Reşiţa pentru preschimbarea permisului de conducere sau înmatricularea unui vehicul.

Activitățile desfășurate la sediul de lucru secundar sunt următoarele: preluarea și soluționarea cererilor de emitere a permiselor de conducere cu excepția preschimbării permiselor de conducere străine cu documente similare românești; preluarea și soluționarea cererilor pentru înmatricularea vehiculelor cu numere definitive; preluarea și soluționarea cererilor pentru înmatricularea vehiculelor cu numere provizorii; preluarea și soluționarea cererilor pentru radierea vehiculelor.

Programul de lucru cu publicul va fi de luni până joi, între orele 8.30 – 16.00, după cum urmează: 8.30 – 11.30 pentru înmatricularea vehiculelor şi radieri; 12.00 – 15.00 pentru preschimbarea permiselor, iar în inetrvalul orar 15.00 – 16.00 pentru eliberarea documentelor.

Măsura deschiderii sediului secundar facilitează mobilitatea și accesibilitatea serviciilor în beneficiul locuitorilor judeţului nostru, reprezentând totodată un angajament al Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin de a crea un mediu administrativ mai eficient şi mai prietenos pentru aceştia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 5 =