Semenicul e fantastic, da’ nu-i mai trebuie plastic!

muntele semenic

Asociația Prietenii Munților Reșița organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, o acțiune de ecologizare în stațiunea Semenic, acțiune bazată pe voluntariat, intitulată „Semenicul e fantastic, da’ nu-i mai trebuie plastic!“.

„Dacă vreți un munte curat, cu mic cu mare, haideți sâmbătă 15 mai să petrecem câteva ore în aer liber, să admirăm brândușele înflorite și în acelasi timp să facem o faptă bună, strângând ceea ce alți au crezut ca pot ascunde „sub zăpadă” pentru totdeauna. Vă așteptăm la ora 10.00 în parcarea de la hotel Nedeia. Punem la dispozitie saci gunoi și mănuși“, este mesajul transmis de reprezentanții asociației.

Oana Borza va fi cea care va coordona voluntarii, cei interesați de această acțiune putând să se înscrie la numărul de telefon 0722.264.918. „Personal iubesc natura cu tot ceea ce ne oferă ea. Iubesc natura sălbatică, dar în același timp pentru ca toată lumea să poată beneficia de ea, este nevoie de amenajări, de spații de cazare, de restaurante, de resorturi de ski, etc și bineînțeles de drumuri pentru a putea ajunge și cu masina. Aici este problema – există acces, și din păcate nu știm să protejăm ceea ce Natura ne oferă, dar ne place să găsim curat, primitor, și dacă nu e așa, comentăm, postăm pe facebook nemulțumirile“, a declarat Oana Borza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 1 =