Concursul „Cupa Semenic“ și-a desemnat câștigătorii

cupa semenic 2023

La sfârșitul săptămânii trecute, zeci de copii pasionaţi de schi au avut parte de momente minunate. „Cupa Semenic“, competiție organizată de Asociația „Prietenii munților“ în colaborare cu Direcția Județeană de Sport, a adunat la start 48 de concurenți veniți din Reșița, Oravița și Timișoara. 

Concursul s-a desfășurat în două manșe. La categoria fete, 6-7 ani, primul loc a fost ocupat de Eva Nagy, fiind umată de Dara Nagy și Martina Stanoiev. La categoria 8-10, primele trei locuri au fost ocupate de Amira Elena Samant, Maria Dalia Cimpoeriu și Maria Davidescu Stoica, iar la juniori fete, pe podium au urcat Bogdana Almăjan, Sara Paica și Maia Tomici.

La băieți, categoria 6-7 ani, primul loc a fost al lui Ivan Mircov, Mark Hertz ocupând locul al doilea, iar Matei Popescu, pe locul trei. La categoria de vârstă 8-10 ani, primele trei locuri au revenit lui Eric Marta, Patrik Ghera și Darko Popadici. La juniori, 11-14 ani, Luca Perian a obținut primul loc, fiind urmat de Matei Almăjan și Christopher Diosi, iar la juniori 15-18, pe podium au urcat Sasha Tomoioagă, Răzvan Mihail și Ovidiu Delcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 9 =