Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile Radimna – Nicolinț și Oravița – Borlovenii Noi

masina zapada e1615885164566

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara spun că la această oră, în Caraș-Severin, se circulă în condiții de iarnă pe drumurile Radimna – Nicolinț și Oravița – Borlovenii Noi.

„Aproape 1.800 de tone de material antiderapant și 5,9 de tone de clorură de calciu au fost răspândite în cursul nopții pe drumurile naționale și autostrăzile din vest. Au acționat și patrulat 178 de autoutilaje – 48 în jud. Caraș-Severin, Timiș (37), Arad (36), Hunedoara (19) și 36 pe autostrăzile A1, A11 și DN 7G“, au mai precizat cei de la DRDP Timișoara.

Administrația Națională de Meteorologie a emis ieri o avertizare de cod galben pentru intervalul 10 – 11 ianuarie, ora 14.00, ce vizează ninsori abundente, strat de zăpadă consistent și intensificări ale vântului în sudul Banatului, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, precum și în Munții Banatului și în zona Carpaților de Curbură și a celor Meridionali.

Conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 10 =