Școala Gimnazială Târnova a câștigat etapa județeană a concursului „Prietenii pompierilor“

pompieri concurs

Ieri, 30 mai a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin și cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, a organizat etapa județeană a concursului cu tematică de prevenire și stingere a incendiilor „Prietenii pompierilor”.

Competiția s-a desfășurat pe stadionul „Mircea Chivu” din municipiul Reșița și a reunit la start 10 echipaje de la unitățile de învățământ din județ. Tinerii și-au arătat îndemânarea și curajul, spiritul de echipă și cunoştinţele în domeniul situaţiilor de urgenţă, pe parcursul a trei probe, teoretică, ştafeta de 400 m cu obstacole și pista cu obstacole.

La final, locul I a fost obținut de Școala Gimnazială Târnova, locul II, de Școala Gimnazială Vârciorova și locul III, de Școala Gimnazială Măureni

Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere, iar elevii au fost recompensați cu diplome, cupe și premii în bani oferite de TMK Hydroenergy Power, parte a Grupului CEZ România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − five =