Scenarii de funcţionare a şcolilor, avizate de Inspectoratul Şcolar şi DSP Caraş-Severin

IMG 20200915 WA0018

Inspectoratul Școlar Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin au emis o informare a scenariilor de funcționare avizate, raportate pe unități școlare cu personalitate juridică, care includ și structurile arondate, conform ratei de incidență pe localități a cazurilor confirmate de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, 57 de unități sunt pe scenariul verde, 60 unități pe scenariul galben, 5 unități pe scenariul roșu, 122 unități cu personalitate juridică, în total fiind 409, cu structurile arondate.

În cazul scenariului roșu, sunt incluse următoarele unități: Liceul Teoretic bilingv româno-croat Carașova, Școala Gimnazială ”Petre Sava Băleanu” Văliug, Școala Gimnazială Ocna de Fier, Școala Gimnazială Ramna și Școala Gimnazială Vermeș, toate unitățile fiind în mediul rural.

Numărul elevilor pe scenariul roșu este de 187, după cum urmează: 27 de elevi de clasa a VIII-a, 5 elevi de clasele XII-XIII și 155 de elevi de clasele V-VII și IX-XI.

În ceea ce priveşte vaccinarea, numărul cadrelor didactice înscrise pe platforma de vaccinare este de 1.422, reprezentând un procent de 46,96% din totalul cadrelor didactice, fără personalul didactic auxiliar și nedidactic. Conform informării, s-au vaccinat un număr de 168 de cadre didactice, reprezentând un procent de 11,81% din cadrele didactice înscrise pe platforma de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =