Romeo Dunca face o nouă inspecţie pe bicicletă, de această dată pe drumul județean Prislop-Semenic

dunca bicicleta 1

După inspecţia din 7 iunie a DJ 608 Plugova (DN6) –Globurău – Costiș – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca (DN6), astăzi Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, va merge să verifice drumul Prislop-Semenic.

Şi de această dată, Dunca va verifica lucrările constructorului Axela pe bicicletă, plecând de la releul de pe Semenic spre Valiug şi mai apoi către Reșița pe drumul reparat. „Am ales aceasta variantă pentru a putea aprecia din punctul de vedere al unui posibil turist cât de bună e lucrarea respectivă. Ținând cont totodată și de suma alocată“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Dunca spune că nu are prea mari aşteptări, având în vedere faptul că lucrările de plombare scoase la licitație în toamna anului trecut cu suma de 800.000 ron au fost adjudecate pentru 680.000 de firma respectivă. „Sper ca reparațiile să ușureze traficul din zona până la intervenția substanțială așteptată prin Compania Națională de Investiții“, a mai ţinut să precizeze reprezentantul CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × two =