Romeo Dunca a avut o întâlnire cu reprezentantul Titan Group Brăila privind arieratele Spitalului Județean Reșița

dunca arierate

Ieri, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a avut o întânire de lucru cu Ștefan Fusea, reprezentantul Titan Group Brăila privind plata arieratelor pe care le are, la ora actuală, Spitalul Județean de Urgență Reșița către Titan Group Brăila.

“În urma discuției pe care am avut-o cu domnul Fusea, am găsit o soluție de a reduce din totalul de penalități existente cu titlu executoriu la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Plătind în totalitate toate sumele înregistrate ca arierate vom beneficia de o reducere substanțială din cuantumul total de penalități. Ii mulțumesc domnului Fusea pentru sprijinul pe care este dispus să ni-l acorde, în vederea reducerii arieratelor. Pe viitor, ne dorim să nu mai ajungem în această situație.”, a declarat Romeo Dan Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

La rândul său, domnul Fusea și-a arătat disponibilitatea de a încheia amiabil această situație neplăcută atât pentru societatea Titan Group, cât și pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 11 =