Rezultatele repartizării în învăţământul liceal au fost publicate pe situl ministerului

7334937 mediafax foto dragos savu

Absolvenţii claselor a VIII-a pot accesa siteul edu.ro pentru a vedea situaţia repartizării computerizate. Următorul pas ce trebuie făcut este depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi în intervalul 15 – 18 iulie 2019.

În zilele de 19, 22 şi 23 iulie 2019, va avea loc rezolvarea de către comisia judeţeană de admitere a situaţiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a repartizării candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi a candidaţilor care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizaţi în etapa repartizării computerizate, conform calendarului de admitere în liceu 2019-2020, elaborat de Ministerul Educaţiei.

Cea de-a doua etapă a admiterii la licee se va desfăşura în perioada 23 iulie-1 august 2019, iar potrivit calendarului făcut public de cei de la ministerer, în 23 iulie 2019 va avea loc afişarea situaţiei locurilor rămase libere, a locului de desfăşurare şi a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă/maternă. (Foto: mediafax.ro)