Reșițenii sunt invitați să participe mâine la crosul „Inimă de leu“

Reșițenii sunt invitați să participe mâine la crosul „Inimă de leu“

Mâine, 24 septembrie 2021, ora 13.00, Clubul Lions Kindness Reşiţa, Clubul Lions Onix Reșița, Clubul Lions Reșița Montană, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Primăria Municipiului Reşiţa, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, organizează Crosul “Inimă de Leu”.

Competiția se adresează persoanelor de toate vârstele, deoarece dorește să tragă un semnal de alarmă asupra multitudinilor bolilor cardiovasculare și promovează activitatea fizică în rândul elevilor de toate vârstele, urmărindu-se angrenarea unui număr cât mai mare de participanți într-o acţiune sportivă organizată, într-un cadru sigur, cu implicarea comunităţii locale.

Potrivit organizatorilor, scopul acestei acțiuni este creșterea gradului de conștientizarea a populației asupra faptului că un mod de viață sănătos, prin practicarea sportului, reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare. Acțiunea Crosul se desfășoară în Parcul Tricolorului (zona Victoria) și se adresează tuturor iubitorilor de mișcare din școli. Startul se va da la ora 13.30 (înscrierile încep cu ora 13.00). Premiile constă în diplome, medalii, cupe, tricouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 17 =