Remiză „nervoasă” în Teiuşul caransebeşean

Remiză „nervoasă” în Teiuşul caransebeşean

Duminică, 6 octombrie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş s-a disputat partida dintre Era S Comexim şi echipa din Slatina-Timiş, din etapa a V-a a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, meci încheiat la egalitate, 1-1.

În prima parte, deşi meciul s-a desfăşurat mai mult între cele două careuri, totuşi oaspeţii au lăsat impresia că au dominat uşor jocul, chiar dacă niciuna dintre echipe nu şi-a creat o ocazie cu adevărat importantă de a înscrie.

Tot cei de la Slatina-Timiş au legat mai bine jocul şi în partea a doua, iar în minutele 60 şi 63, Neagu a trecut pe lângă gol, de fiecare dată fiind blocat de portarul Erei, Stioapa.

Gazdele au avut prima ocazie mai sănătoasă abia în minutul 71, când antrenorul Puiu, intrat în teren să revitalizeze jocul elevilor săi, a şutat cu sete de la 30 de metri, însă a făcut-o pe centrul porţii, iar Marian Belciu a reţinut.

De remarcat că, în câteva rânduri, odată cu trecerea timpului, frustrarea s-a făcut simţită în rândul ambelor combatante, de câteva ori centralul partidei văzându-se nevoit să intervină şi să acorde cartonaşe galbene pentru a calma spiritele.

În minutul 87, acelaşi Puiu a fost faultat de Ivanici la 25 de metri lateral dreapta, Arnăut a executat înalt, iar Belciu a respins, din vinclu, în corner. Lovitura de colţ a fost bătută tot de Arnăut, mingea a fost deviată în bara transversală, a revenit în teren, iar Puiu, de la 6 metri, a împins-o în poartă, deschizând scorul.

Oaspeţii au egalat în cel de al treilea din cele cinci minute de prelungire, când Neagu a făcut o fază rapidă pe dreapta, a centrat pe jos în careu, iar Imbre, de la 8 metri, a deviat balonul în plasă.

Era S Comexim Caransebeş: D. Stioapa, C. Nemeş, G. Mateaş, A. Ivanici, S. Radu (min. 58, M. Puiu), L. Arnăut, P. Panduru, P. Brânzan (67, C. Matei), L. Cut, F. Olariu, N. Birăescu (74, O. Covaciu); rezerve: M. Matei, C. Puia, F. Ardelean, V. Marco. Antrenor, Marius Puiu.

ACS 2017 Slatina-Timiş: Marian Belciu, Gh. Carîmb, I. Paulescu, N. Imbre, D. Radu, F. Todor (46, Al. Bunea), Moise Belciu, A. Neagu, P. Isac, A. Oprea, Gh. Linţu; rezerve: D. Buzan, I. Vela, D. Paulescu. Antrenor, Adrian Neagu.

A arbitrat la centru Petru Hamza (Caransebeş), asistat la cele două linii de Ioan Humiţa (Armeniş) şi Răzvan Toader (Oţelu Roşu).

Observatori: Sorin Costachi (Caransebeş) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •