Proiectul „Dezvoltare durabilă, eficiență și reducere a birocrației”, la final

sedinta cs

Astăzi, în sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin, a avut loc conferinţa de închidere a proiectului „Dezvoltare durabilă, eficiență și reducere a birocrației în județul Caraș-Severin”, SIPOCA 818, cod MySmis 135786, finanţat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă. Obiectivul general al proiectului a fost consolidarea capacității de planificare strategică pe termen lung și de asigurare a calității serviciilor publice prin simplificarea procedurilor administrative pentru reducerea birocrației la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin.

În cadrul acestuia s-a organizarea un schimb de experiență cu autorități/instituții/organisme ale administrației publice internaționale din Italia și a fost organizat un curs în domeniul planificării strategice finalizat cu certificat de participare pentru un număr de 15 persoane. De asemenea, a fost realizată o actualizare a arhivei Consiliului Județean Caraș-Severin, iar 40 de primării din județ au implementat modul de arhivă electronică. Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 2.943.801,18 lei.

La eveniment, alături de echipa de implementare a proiectului, au mai participat Andrei Ungur, administratorul public al județului Caraș-Severin, lucrători din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Caraș-Severin, precum și reprezentanți ai instituțiilor județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen + eleven =