Proiect de peste 23 de milioane de lei pentru modernizarea comunei Zăvoi

zavoi primar

Primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei, a semnat marți la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației București, un nou proiect pentru modernizarea comunei Zăvoi. 

Investițiile se vor derula prin Programul Național „Anghel Saligny” și vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare, înființarea sau modernizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale.

”Am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (#MDLPA), pe Programul „Anghel Saligny”, un nou proiect în valoare de 23.602.130,33 lei  ce prevede finanțarea obiectivului de investiții denumit ” Extindere canalizare menajeră în localitățile Măru, Măgura și Voislova din comuna Zăvoi”.Sunt bucuros că pot să duc la îndeplinire un nou angajament asumat și că am primit sprijinul ministrului Adrian Ioan Veștea și e achipei PNL din Caraș-Severin. Îi asigur pe concetățenii mei de tot devotamentul meu și le mulțumesc tuturor pentru încredere”, precizează primarul comunei Zăvoi, Doru Cârdei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + sixteen =