Primăvara îşi face toaleta la Caransebeş

Primăvara îşi face toaleta la Caransebeş

În ultima perioadă, angajaţii Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare Caransebeş şi-au făcut tot mai mult simţită prezenţa pe străzile şi în zonele verzi ale municipiului. Astfel, la propunerea primarului Felix Borcean, în colaborare cu directorul Vasile Megan, au fost achiziționate cinci motofierăstrăie pentru eficientizarea activității de toaletare și defrișare a arborilor. Cetățenii municipiului au putut vedea deja rezultatele implementării noii modalități de lucru pe străzile Cloșca, Nicolae Bălcescu, Libertății și Tribunalului, precum şi în Parcul Teiuș.

Totodată, la solicitarea cetățenilor au fost ridicate resturile vegetale rezultate din activitățile de salubrizare şi stocate de locatari în preajma locuințelor.

În plus, angajaţii SPIR au efectuat plombări cu mixtură stocabilă pe străzile Grădinilor, Mihai Sadoveanu, Zăbranului și Eftimie Murgu.

„Cum activitățile de reabilitare a locurilor de joacă pentru copii reprezintă o prioritate pentru noi, după aprobarea bugetului, Serviciul Public Întreținere și Reabilitare va achiziționa echipamente complexe de joacă, care vor avea în ansamblu multitudinea de aparate mixte de calitate, respectiv leagăne, tobogane şi turnuri. În parcul din fața Primăriei, de asemenea, s-au efectuat lucrări de amenajare, iar pe Str. Morilor am desfășurat activități de ridicare a capacelor de cămine la nivelul carosabilului. Totodată, cu sprijinul pompierilor caransebeșeni, angajaţii serviciului au reușit să îndepărteze crengile uscate ale arborilor din Parcul Dragalina, care prezentau risc de prăbușire pe alei și locurile de joacă ”, ne-a spus Vasile Megan.

Străzile, mai exact partea carosabilă, rămân în continuare în atenția Serviciului Public Întreținere și Reabilitare. Astfel, în prezent, se execută lucrări de refacere a sistemului pluvial pe Str. Ţarinei, iar începând de săptămâna viitoare se vor efectua plombări cu mixtură stocabilă pe străzile care necesită astfel de intervenții.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =