Caransebeşul îşi face toaleta de primăvară

toaletare copaci CSB

Profitând de vremea bună din ultima perioadă, echipele Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare al Primăriei Caransebeș au demarat acțiunea de toaletare a pomilor de pe domeniul public. În acest sens, începând de anul acesta, angajaţii acestei structuri beneficiază de un utilaj nou, care a costat 14.000 euro.

Conform declaraţiilor ing. Vasile Megan, şeful acestui serviciu, noul utilaj reduce timpul de toaletare, iar pomii sunt „aranjaţi” uniform, prin lucrări de îndepărtare a crengilor rupte sau uscate, operaţiuni de reducere a ramurilor care obturează vizibilitatea semnelor de circulație, precum și lucrări de reducere a ramurilor care afectează iluminatul public.

Echipele SPIR au trecut deja prin zonele Nicolae Bălcescu, Colegiul Naţional „Traian Doda”, Cazărmii, Libertății, Titulescu, Moise Groza, Târgului sau Piața Revoluției şi Parcul Teiuş, acțiuni de acest gen urmând să aibă loc aproape în fiecare zi și în alte părți ale municipiului.

De asemenea, s-au efectuat toaletări pentru eliberarea terenului spre aleea nou asfaltată a Parcului Teiuş, în vederea creării unui climat plăcut de plimbare și recreere al zonei de pe malul Timișului.

În plus, Serviciul Public de Întreţinere şi Reabilitare a efectuat reparații la căminele de canalizare, cu mixtură stocabilă, pe străzile Vasile Alecsandri și Tudor Vladimirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =