Primarul Popa şi Romeo Dunca se alătură protestului de 15 minute, din 15 martie, ora 15

POPA SI DUNCA

Protestul lui Ştefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a construit în mod simbolic, pe terenul său, primul metru de autostradă din Moldova, este susţinut peste tot în ţară. Lui i se vor alătura mâine, 15 martie, oameni de afaceri, organizaţii non guvernamentale, reprezentanţi ai societăţii civile, dar şi primari de toate culorile politice. În Caraş-Severin, între cei care au anunţat solidarizarea cu Ştefan Mandachi, se numără şi primarul Reşiţei, Ioan Popa, şi Romeo Dunca, care are afaceri în Banatul de Munte.

„Eu şi soţia mea, în calitate de acţionari la o firmă, ne-am sfătuit şi am decis să ne oprim  din orice activitate a noastră timp de 15 minute, în 15 martie, la ora 15, în semn de solidaritate cu omul de afaceri din Moldova. Eu îi chem pe toţi cei din domeniul afacerilor private să facă la fel, să facă front comun cu acest om care, ca noi toţi, înţelege ce înseamnă să nu ai drumuri în România. Ca atare, îi îndemn pe cât mai mulţi antreprenori să protesteze mâine timp de 15 minute, pentru că doar aşa vom putea trage un semnal de alarmă serios“, ne-a mărturisit Ioan Popa.

Şi cunoscutul om de afaceri Romeo Dunca spunea că va proceda la fel. Mâine, la ora 15, va opri toate activităţile desfăşurate pe munte, inclusiv transportul cu telescaunul. În plus, şoferii de pe TIR-urile sale, câteva sute, vor trage pe dreapta, indiferent de locul în care se vor afla în acel moment. (Foto: stirileprotv.ro)