Primarul Oraviței, Dumitru Ursu, pare să fie tot mai apropiat de echipa PNL Caraș-Severin

Costel Ursu si Jaro PNL

În urmă cu câteva ore, pe rețeaua de socializare Facebook a apărut o fotografie cu o parte din echipa PNL Caraș-Severin, în care se află și Dumitru Ursu, primarul Oraviței, fotografie care are ca titlu „S-a mărit echipa cu Primarul Ursu de la Oravița!!!“. Ursu, la ora actuală, este încă membru PSD, dar, în ultima perioadă, pare să fie tot mai apropiat de PNL.

Contactat de noi, Dumitru Ursu, primarul Oraviței, ne-a declarat: „Am încredere în această echipă. Marcel Vela a făcut lucruri mari pe vremea când era primar la Caransebeș, iar acum, din poziția actuală, gestionează foarte bine situația la nivel național. Este unul dintre cei mai buni miniștri din Guvernul Orban și am încredere că în continuare va ajuta județul. În tot acest timp, am avut ocazia să cunosc conducerea PNL Caraș-Severin și sunt convins că alături de oameni ca ei putem dezvolta județul“.

1 thought on “Primarul Oraviței, Dumitru Ursu, pare să fie tot mai apropiat de echipa PNL Caraș-Severin

  1. A lasat ursu proiectele si a plecat la lins usi pe la pnl. Asta este una! Si cum tot libge el usi, nu merge singur, are si presa dupa el. Presa platita de oraviteni. Incetati cu propaganda, va hraneste un semianalfabet si voi ciuguliti din palma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =