Mesajul PNL transmis social-democraţilor: „Nu vă folosiţi de copii în campania electorală!“

PNL RESITA

Liberalii reşiţeni dezaprobă modul în care social-democraţii cărăşeni au început campania electorală, cu o  totală lipsă de respect față de lege. Într-un comunicat de presă, aceştia arată că şefi ai instituţiilor deconcentrate, numiţi în funcţii pe criterii de obedienţă politică, participă la adunările electorale, făcând propagandă guvernării PSD-ALDE.

„În această perioadă, Inspectoratul Școlar Județean a devenit, prin domnul inspector școlar general Marius Cornici, platformă de propagandă electorală, iar preocuparea față de situația examenelor naționale pe care se pregătesc să le susțină elevii în scurt timp nu se vede că ar exista.

În mediul online au apărut imagini din sediul județean al PSD, unde au fost prezente handbalistele clasei cu program sportiv din cadrul Liceului Traian Vuia din Reșița. Doamna Lucia Moruț – o profesionistă desăvârșită – a simțit nevoia să aducă ode de mulțumire reprezentanților PSD pentru «ajutorul» oferit, folosind și tinerele sportive pentru ca felicitările dânsei să capete consistență“, se arată în comunicat.

În opinia liberalilor, este un lucru normal să sprijini sportivii cu rezultate, dar dacă te folosești de copii în scop electoral este un gest total deplasat.

„O să urmărim dacă vizita profesoarei Lucia Moruț în sediul PSD va avea ca urmare promovarea acesteia într-o funcție de conducere la Liceul Traian Vuia din Reșița, acolo unde funcționează și clasele cu profil sportiv din oraș.

Indiferent de presiunile folosite de PSD, avem convingerea că toate aceste derapaje vor fi sancționate de cetățeni la alegerile europarlamentare și la referendumul din 26 mai“, se arată în finalul comunicatul de presă al PNL Reşiţa.