Primarul Adrian Torma: „Chiar dacă unii doar critică, noi reuşim să reconstruim”

103649323 10217895582321200 6625738077704146585 o

Primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma, se declară extrem de mulţumit de cum evoluează lucrurile în oraşul pe care îl administrează. Mai mult decât atât, în urmă cu puţin timp, au fost deschise mai multe şantiere pentru reabilitarea mai multor zone din localitate, iar în urmă cu câteva zile, o parte din lucrări au fost finalizate. „Chiar dacă unii doar critică, noi reușim să reconstruim. Este vorba despre asfaltarea şi montarea de marcaje rutiere pentru parcarea din Centru, zona blocurilor 3-24A, dar şi zona blocului 3A. De asemenea, a fost asfaltată parcarea din zona pieţei agroalimentare şi cea a centrului de afaceri”, spune Torma.

Administraţia locală din Moldova Nouă are în derulare şi alte proiecte, cum ar fi betonarea parcării comercianților în zona blocului 27. Adrian Torma afirmă că la piaţa agroalimentară se lucrează intens la accesul în zonă din direcţia Aleii F. Griselini, că se vor monta mese moderne pentru producători şi va fi înlocuită pardoseala, iar acoperişul va fi reabilitat. Lucrările se vor finaliza aici cu împrejmuirea zonei.

Reprezentanţii Primăriei Moldova Nouă mai precizează că se lucrează la alte noi proiecte ce vizează noi asfaltări în zona centrului civic, dar şi noi căi de acces pietonal. „Știu că cetăţenii aşteaptă răspunsuri ce ţin de reabilitarea drumurilor în Moldova Veche, Măceşti, Moldoviţa sau Boşneag, şi vreau să îi asigur că pentru fiecare cartier avem proiecte în lucru şi încercăm să identificăm sursele de finanţare”, a mai adăugat primarul Adrian Torma.