Primăria Reșița pune în vânzare terenuri și spații comerciale

resita imagine elicopter e1648803974692

*

Primăria Reșița a scos la vânzare mai multe terenuri și spații comerciale pentru a putea recupera o parte din banii investiți în lucrările din oraș. În general este vorba despre proiectele derulate la școlile și liceele din municipiu, unde pe lângă lucrările prevăzute în contracte au fost realizate și alte modernizări.

„Pe fiecare proiect pe care îl facem, pe zona de neeligibile se acumulează sume mari. Trebuie să găsim soluții ca se capitalizăm, pentru că altfel intrăm în derapaj. Vă dau un exemplu. La „Traian Lalescu“, în loc de cofinațare 2% am plătit 30% pentru că diferența au fost bani neeligibili. Terenul de bitum, tribuna, gardul, lucrări pe care trebuia să le facem. La „Traian Vuia“ împrejmuim, amenajăm curtea interioară, pavele, și așa mai departe, la „Eliade“ urmează să amenajăm curtea. Toate lucrările astea nu erau prinse în cofinanțările noastre și încep să aibă o greutate tot mai mare, și atunci singura soluție este să identificăm suprafețe de teren care nu ne interesează, curți, grădini, și să le dăm la oameni“, a explicat Ioan Popa, primarul Reșiței, în cadrul celei mai recente ședințe de Consiliu Local.

Mai mult decât atât, primarul a declarat că fostul Instituit de Proiectări de pe Calea Caransebeșului, imobil preluat de Primăria Reșița de la lichidator, ar putea fi preluat de grupul celor mai importante universități din Timișoara.

1 thought on “Primăria Reșița pune în vânzare terenuri și spații comerciale

  1. proiecte facute de mintuiala. sa ajungi de la 2% la 30 % e o performanta rara pt un om de afaceri, un asa zis primar . rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 3 =