Mai multe străzi din cartierul reșițean Moroasa intră în reabilitare

lucrari moroasa

Astăzi au fost demarate lucrările în cartierul Moroasa al municipiului Reșița. Reprezentanții Primăriei Reșița spun că pentru anul acesta sunt programare reabilitări pe străzile Caen, Gheorghe Șincai, Codrului, Cpt. Ioan Poptelecan.

„Vorbim despre o lucrare completă, ce cuprinde înlocuirea pietrei cubice cu covor asfaltic, montarea de borduri noi, refacerea trotuarelor și a spațiilor verzi. Ulterior, vom monta și platforme subterane de colectare. Valoarea investiției doar pentru strada Caen este de 950.000 lei, din bugetul local. Lucrările sunt executate în regie proprie, de colegii noștri de la Direcția de întreținere“, au transmis repsrezentanții administrației locale.

De asemenea, Ioan Popa a ținut să declare că lucrări se fac și la Baza sportivă Arsenal. Proiectul are o valoare de 4.614.530,58 lei și este finanțat prin CNI. „Baza va avea terenul de fotbal principal cu nocturnă și un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis. Totodată, se va construi o clădire pentru vestiare, o parcare, alei pietonale, spații verzi și tribună pentru 500 spectatori. În prezent, se lucrează la taluzarea terenului și la excavările necesare pentru terenul de sport. Termenul de execuție este de 24 de luni“, a precizat Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 16 =