Primăria Reşiţa îi premiază pe elevii cu rezultate foarte bune la olimpiadele şcolare

PRIMĂRIE OLIMPICI

Primăria şi Consiliul Local Reşiţa au demarat în urmă cu trei ani un proiect educaţional al cărui scop principal este acela de recunoaştere a rezultatelor obținute de elevii din comunitate, prezentarea modelelor şi motivarea celor care depun eforturi susţinute încă din perioada formării iniţiale a copilului. Consecventă acestor principii, administraţia locală susţine şi promovează astfel de iniţiative.

Astfel, în cadrul Zilelor Oraşului, la Reșița se va desfășura cea de-a III-a ediţie a proiectului „Premierea olimpicilor“, unde elevii şi profesorii care au obţinut rezultate remarcabile la faza națională a olimpiadelor şcolare pe discipline şi în concursurile internaţionale vor fi răsplătiţi cu diplome şi premii.

Prin acordarea de diplome şi resurse financiare se doreşte recunoașterea de către întreaga comunitate a performanţelor elevilor şi profesorilor din Reşiţa, prilej cu care vor fi evidențiate și unitățile de învățământ care au primit certificare pe plan european.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 28 iunie, începând cu ora 19.30, pe scena amenajată în Centrul Civic al Municipiului cu ocazia Zilelor Reșiței.