Primăria Reșița dă startul concursului ”Eco Christmas Tree”

eco brad

Anul acesta, concursul deja tradițional „Eco Christmas Tree” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, premiile oferite de Primăria Reșița fiind consistente, creeatorul celui mai frumos brad ecologic va fi recompensat cu un laptop.

Structura consucrului este următoarea 3 decembrie – 16 decembrie (până la miezul nopții), fiecare participant cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani va confecționa un brad ecologic, se va fotografia lângă acesta și va trimite o poză clară, precum și detaliile suplimentare necesare (nume/prenume, adresă, număr de telefon și materialele utilizate) la adresa de email: ecochristmastree.resita@gmail.com.

Prin transmiterea pozelor, participanții își dau consimțământul ca acestea să fie publicate pe pagina de social media a Primăriei Reșița. În data de 17 decembrie, toate pozele înscrise în concurs vor fi postate pe pagina de social media a Primăriei Reșița, iar până în 22 decembrie (ora 00:00) se vor vota fotografiile.

În data de 23 decembrie se anunță câștigătorii, aceștia vor fi selectați în funcție de numărul de aprecieri primite, iar în 24 decembrie, câștigătorii primesc premiile acasă. Toți participanții vor primi un pachet plin de dulciuri din partea Moșului! Premiile de anul acesta, în număr de opt, Locul 1, un laptop, Locul 2, o consolă PlayStation 4, Locul 3, o tabletă. Vor mai fi acordate premii speciale oferite de sponsori cum ar fi un telefon, o masă festivă în familie, trei seturi care conțin fiecare câte un rucsac și un mouse pentru gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + seventeen =