Primăria Anina a obținut încă o finanțare de aproape un milion de lei prin PNRR

danu semnturi

Reprezentanții Primăriei Anina au anunțat că proiectul „Reabilitarea termică prin eficientizare energetică la Clubul Elevilor“ a primit undă verde de la Ministerul Dezvoltării. Astfel că, Danu Daniel, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului a semnat zilele trecute contractul în valoare de 951.107 lei.

„Acesta se adaugă la cele aprobate deja: „Plan de Mobilitate Urbană, în valoare de 322.191 lei“, „Elaborarea Planului Urbanistic General al orașului Anina“, în valoare de 609.233 lei, „Realizare sistem de supraveghere video și un număr de șase stații de încărcarea mașinilor electrice, în valoare de 3.807.709 lei. și Realizarea transportului public electric prin achiziția a 2 microbuze electrice și o stație de încărcare, în valoare de 3.221.907 lei“, a mai precizat Danu Daniel.

De asemenea, tot prin PNRR, administrația locală din Anina a obținut finanțare și pentru proiectul „Amenajare piste de biciclete, proiect în valoare de 8.084.058 lei“, suma totală a proiectelor care au primit deja finanțare, ajungând la 16.996.205 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − twelve =