Preşedintele-director general al CJAS Caraş-Severin, Sergiu Andreş, se prezintă!

ANDRES SERGIU

Începând cu data de 5 aprilie, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin are un nou şef, în persoana lui Sergiu Andreş, în vârstă de 28 de ani. Considerând că este o perioadă foarte aglomerată în ceea ce priveşte „aprobarea deciziilor pentru dispozitive medicale şi procedurile pentru carduri europene“, proaspătul preşedinte-director general numit în funcţie a ales să se adreseze presei printr-un comunicat de presă.

„În condițiile în care am observat un interes crescut din partea reprezentanților media cărășeni referitor la numirea mea la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, cu tot respectul ce vi-l port, sunt nevoit să recurg la această declarație de presă din pricina lipsei de timp. Am acceptat să devin președinte-director general într-un moment dificil și important în viața instituției. Pe de o parte, regretăm pierderea fostului președinte, Nicolae Drăgan-Țeicu, iar pe de alta, la 1 aprilie 2019, instituția noastră a împlinit 20 de ani de activitate în slujba asiguraților, o misiune ce ne onorează, importantă, așa cum este Sănătatea“, se arată în comunicat.

Sergiu Andreş mai spune că funcția pe care se află obligă impune responsabilități majore, față de asigurați, față de furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale.

„Vin din sistem, am fost inspector în cadrul Biroului de Control al acestei Case de Asigurări de Sănătate și înțeleg că respectarea legii în sprijinul asiguraților și în relații contractuale corecte este cea care trebuie să primeze.

Sunt economist, am aprecieri profesionale din partea nivelurilor manageriale ale Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și am convingerea că trebuie asigurată continuitatea în asigurarea cu servicii medicale de calitate, medicamente și dispozitive medicale fără sincope sau erori. Acestea sunt gândurile cu care pornesc la un drum care este cu siguranță greu, dar care este dedicat oamenilor ce au nevoie de serviciile noastre.

Pentru moment, aș prefera să vorbesc mai puțin despre mine și să aleg echilibrul și legalitatea în ceea ce privește activitatea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin. Sper că am răspuns întrebărilor dumneavoastră pe moment, și vă asigur de stimă“, concluzionează Sergiu Andreş.

O singură remarcă trebuie făcută la comunicatul de presă, aceea că „interesul crescut din partea reprezentanţilor media cărăşeni“ faţă de numirea sa e trecut în fişa postului oricărui ziarist care are obligaţia să informeze cititorul despre tot ce se întâmplă în comunitate.

Şi încă ceva: dacă ar fi organizat o întâlnire cu mass-media, cu siguranţă nu am fi folosit fotografiile de pe pagina sa de Facebook.