La sfârşitul săptămânii trecute, pompierii militari cărăşeni au întervenit în peste 50 de cazuri

masini noi pompieri

La sfârşitul săptămânii trecute, pompierii militari din Caraș-Severin au desfăşurat 52 de intervenţii şi misiuni pe raza judeţului Caraş-Severin. În cursul zilei de sâmbătă, salvatorii s-au deplasat la Obreja pentru pentru stingerea unui acoperiş al unei anexe gospodăreşti. Efectul termic al temperaturii atmosferice excesive, în contact cu acoperişul anexei format din fibră şi tablă zincată, a dus la supraîncălzirea şi autoaprinderea plantelor furajere din podul anexei. În urma incendiului a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp.

Ca urmare a fenomenelor meteo periculoase, pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe DJ 608 Rusca-Teregova şi a trei copaci căzuţi pe partea carosabilă a sensului de mers a DN6 (E70) spre localitatea Topleţ. De asemenea, au fost înregistrate 35 de intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat şi asistenţei medicale de urgenţă, precum şi alte situaţii din categoria asistenţă persoane.

De asemenea, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa au asigurat misiuni specifice în domeniul situaţiilor de urgenţă pe timpul desfăşurării Festivalului Etnica la “Şură”, pe malul Lacului Secu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − thirteen =