Poliția intervine în cazul a două tinere din Caransebeș care s-au agresat în public

politia nu treceti

Cu ajutorul unor imagini publicate în mediul online, în care apar două tinere agresându-se în public în municipiul Caransebeș, polițiștii cărășeni intervin și trec la investigarea cazului. Pe acest subiect, am primit la redacție un comunicat de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, prezentat mai jos:

„În legătură cu imaginile postate în mediul online, în care apar două tinere agresându-se fizic în spațiul public, în municipiul Caransebeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este împuternicit să facă următoarele precizări:

În urma vizualizării imaginilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cele două tinere de 13 și 14 ani care apar în imagini fiind identificate.

Din verificările efectuate, altercația ar fi avut loc în data de 11 martie 2024, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Caransebeș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale, care se impun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 12 =