Poliţia desfăşoară ample percheziții în toată țara

perchezitii politie

Poliţia Română efectuează, astăzi, aproape 200 de percheziţii domiciliare în dosare privind traficul de droguri şi alte infracţiuni, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Cele 196 de percheziţii sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru infracţiuni de trafic de droguri, trafic de minori, proxenetism, infracţiuni informatice, contrabandă cu ţigarete, evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii şi vătămare corporală. Surse din cadrul anchetatorilor susțin că unele percheziții au loc și în județul Caraş-Severin. IGPR spune că nu poate confirma informația, deoarece unele percheziții sunt încă în derulare și nu poate deconspira locațiile.

De asemenea, sunt cercetate fapte de fals intelectual, furt calificat, înşelăciune, tâlhărie calificată, viol, act sexual cu minori, şantaj, influenţarea declaraţiilor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi deţinerea, în captivitate, a speciilor de interes cinegetic, fără drept.

Percheziţiile vizează documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − 4 =