Peste șapte milioane de lei pentru comuna Berliște

berlisste

Primarul comunei Berliște, Nicolae Orăvicean, a semnat luni la București cu ministrul liberal Adrian Ioan Veștea, contractul de finanțare ”Sisteme de alimentare cu apă și canalizare pentru localitățile Rusova Nouă și Rusova Veche din comuna Berliște”, în valoare de 7.167.514,33 lei.

Proiectul este susținut prin fonduri alocate prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Admininistrației în cadrul programului initiat de către PNL, numit simbolic – Anghel Saligny. „Am semnat un proiect foarte important, pentru rețeaua de apă și canal pe «Anghel Saligny», ce aduce noi oportunități de modernizarea vieții locuitorilor din comuna Berliște. Am dovedit și dovedim că noi liberalii suntem  dedicați să oferim cetățenilor noștri servicii publice de calitate, iar acest proiect este un pas concret în această direcție. Mulțumesc pentru susținere echipei PNL din Caraș-Severin, tuturor colegilor din conducerea națională, domnului ministru și domnului secretar de stat din Ministerul Dezvoltării, Lucrarilor Publice si Admininistratiei , Daniel Surdu, cărășeanul nostru”, a declarat primarul comunei Berliște, Nicolae Orăvicean.

Investițiile se vor derula prin Programul Național „Anghel Saligny”, un proiect PNL ce vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare, înființarea sau modernizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =