22 de cărăşeni şi-au găsit un loc de muncă la Bursa AJOFM

bursa

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin a organizat azi, 12 aprilie 2019, Bursa generală a locurilor de muncă, la Reşiţa şi Băile Herculane. Întâlnirea dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă a avut loc la Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu – sala Campus Café, iar la Băile Herculane, la sala de sport din incinta Liceului “Hercules”.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă au avut la dispoziţie 270 de joburi oferite de cei 43 de agenţi economici prezenți în cele două locații de desfășurare a evenimentului, 28 la Reşiţa şi 15 la Băile Herculane. „La Reşiţa au fost oferte pe studii superioare, mai exact 14 locuri de muncă, în special ingineri pe diferite specialităţi sau asistent manager, iar la Băile Herculane cele mai multe locuri de muncă oferite cărăşenilor au fost din domeniul turismului”, a spus Mihaela Iovanovici, directoarea AFOFM Caraş-Severin.

La Reşiţa au fost încadrate în muncă patru persoane în meseria de agent curier, iar persoanele încadrate la Băile Herculane au ocupat locuri de muncă de cameristă hotel (4), ospătar (4), bucătar (5), lucrător comercial (3) şi spălător vase (2).

Atât agenţii economici, cât şi persoanele participante la eveniment au fost informați cu privire la serviciile oferite, precum şi facilităţile de care pot beneficia șomerii şi angajatorii, dacă apelează la serviciile Agenţiei.