Percheziții domiciliare într-un dosar de contrabandă cu țigări

mascati politie

În această dimineață, începând cu ora 6, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin pun în executare opt mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți, într-un dosar penal care are ca obiect contrabanda cu țigarete.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș și are ca scop destructurarea unei grupări, care ar fi acționat pentru  comiterea de infracțiuni pe linie de contrabandă. Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că țigaretele netimbrate ar fi fost deținute în localitatea Arbore, județul Suceava, ulterior fiind transportate în localitatea Lugoj și comercializate către diferite persoane fizice din județul Caraș-Severin.

Patru percheziții vor fi în localitatea Arbore, județul Suceava, 3 în municipiul Lugoj și una în comuna Costeiu, județul Timiș, unde există probe că ar fi deținute țigarete, provenite din contrabandă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × five =