(PE) JURNAL DE CAMPANIE – Zorlențu Mare – Brebu – Ezeriș – Fârliug

campanie brebu ezeris farliug 2

Echipa Romeo Dunca s-a aflat în prima duminică a lunii iunie alături și de cetățenii din comunele Zorlențu Mare, Brebu, Ezeriș și Fârliug pentru a transmite programul de guvernare local al PNL Caraș-Severin!

Respectând spiritul locului, Romeo Dunca si candidații liberali au dialogat cu bănățenii căutând împreună soluții reale pentru a face din fiecare localitate în parte un loc numit Acasă pentru toți, indiferent de vârstă.

‘’Ca peste tot în județ, o situație abordată este și cea a femeilor plecate la muncă peste hotare, copii care cresc cu bunicii, dorul de casă și sacrificiile părinților pentru o pâine mai bună.Este timpul ca județul să intre pe făgaș normal care să amelioreze aceste situații apărute cu peste două decenii în urmă.PNL are dorința și puterea de a ocroti aceste familii, programe pentru agricultori, dar și măsuri pragmatice pentru a oferi copiilor timp de calitate petrecut cu personal de specialitate. Ne asumăm cu responsabilitate aceste perspective și de aceea cer oamenilor ca pe 9 iunie să voteze Echipa PNL CarașSeverin. Câștigăm în Echipă sau pierdem fiecare în parte,’’ precizează Romeo Dunca!

campanie brebu ezeris farliug

(Codul unic de identificare al mandatarului financiar coordonator: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =