Până unde pot ajunge slugărnicia şi penibilul în PSD Caraş-Severin?

LUMI CAMPANIE

Până hăt-departe sau, mai bine zis, până unde interesul personal este mai presus de ruşine şi de umilinţă. Cel puţin aşa rezultă din reacţiile unor şefi de deconcentrate din Caraş-Severin din ziua alegerilor europarlamentare şi la câteva ore după încarcerarea lui Liviu Dragnea.

Un exemplu de fidelitate dus dincolo de limita oricărei logici îl reprezintă postarea lui Dumitru Stepanescu, directorul APIA Caraş-Severin, într-unul din grupurile PSD de pe WhatsApp, din ziua alegerilor. „Sunt la biserică, unde înalț o rugăciune pentru PSD. Haideți să spunem toți deodată, «Doamne, fă-ne bucuria de a primi voturi, să o trimitem în Parlamentul European pe Luminița noastră. Doamne ajută!”

Şi oricât pare de incredibil, măcar pentru secolul în care trăim, după postarea şefului APIA au început să curgă mesajele evlavioase ale slugarnicilor, care se cred conducători apolitici: „Doamne ajută!“, „Doamne ajută!“, „Doamne ajută!“…

Cât de naiv a putut fi Dumitru Stepanescu să creadă că „Luminiţa noastră“ ar fi putut să ajungă în Parlamentul Europei tocmai de pe poziţia a 18-a din lista PSD? Iar dacă a crezut, înseamnă că ignoranţa nu mai are margini într-un partid în care doar interesul contează! (Foto: Facebook)