Până la această oră, procesul electoral din Caraș-Severin, s-a desfășurat fără incidente de ordine publică

IMG 5778 e1607255625906

Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al inspectoratului județean de Poliție caraș-severin a declarat în urmă cu câteva momente că: „Până la această oră, la nivelul județului Caraș-Severin, nu s-au înregistrat evenimente sau incidente de ordine publică care să afecteze desfășurarea procesului electoral“.

Efectivele M.A.I. de la nivelul județului rămân la datorie pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral, iar orice sesizare va fi tratată cu celeritate, acestea manifestând toleranță zero în cazurile de încălcare a legii indiferent de opțiunile politice ale persoanelor implicate.

„Vă rugăm să respectați măsurile speciale dispuse de autorități pentru ziua de astăzi,  în contextul pandemiei de COVID – 19, în scopul prevenirii răspândirii și infectării cu noul coronavirus, precum și toate celelalte prevederi legislative pe linie electorală. În cazul în care sunteți victimele sau martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, solicitați sprijinul forţelor de ordine aflate în apropiere sau apelați serviciul unic de urgenţă 112“, a mai adăugat Alina Boeru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =