Până în anul 2022, alocaţiile pentru copii vor fi dublate – declară Valeria Schelean

VALERIA COMPUTER e1584717633269

Deputata PNL Valeria Schelean-Şomfelean a comentat, într-o emisiune de televiziune, pe marginea subiectului alocaţiilor de stat pentru copii, spunând că guvernul liberal este decis să dubleze alocațiile, doar că acest lucru se va face treptat, etapizat, pe măsură ce creșterea economică și veniturile la buget vor permite acest lucru.

„Vom crește în următorii 2 ani alocațiile astfel încât acestea să fie dublate până în 2022. Prima creștere majoră, cu 20 la sută, va fi chiar de la 1 septembrie. Următoarele două creșteri vor fi în 2021, prima va fi chiar din ianuarie, cu plata în februarie, iar a doua va fi în iulie, cu plata în august. La fel vom proceda și în 2022 – creșterile vor fi în ianuarie și iulie. Astfel, în 2022 vom avea alocațiile dublate”, a mai scris Valeria Schelean-Şomfelean pe pagina ei de socializare.

„Nu uitați că PNL este partidul care a crescut în ultimele trei cazuri alocațiile – ultima dată le-am dublat în 2019, printr-un vot în Parlament”, ţine să precizeze deputata liberală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × four =