Palatul Parlamentului a fost vizitat de elevii caransebeșeni

elevi la palatul parlamentului

De Ziua Internațională a Familiei, senatorul Ion Marcel Vela și deputatul Dumitru Rujan au devenit gazde, la Palatul Parlamentului, pentru 27 de elevi de clasa a III-a de la Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș.

Elevii s-au simțit ca acasă în clădirea impresionantă, dar au fost și familiarizați cu principalele activități pe care le desfășoară parlamentarii caransebeșeni.

„În timp ce noi le arătăm copiilor noștri totul despre lumea înconjurătoare, copiii ne arată despre ce e viața cu adevărat… Până la urmă doar două lucruri trebuie să le dăm copiilor noștri: rădăcini și aripi. Le mulțumesc pentru această emoționantă vizită atât lor, cât și dascălilor și familiilor lor. Astăzi, Caransebeșul a cucerit Palatul Paralamentului”, a mărturisit președintele PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela.

La rândul său, deputatul liberal caransebeșean Dumitru Rujan a menționat: „Copiii nu te distrag de la munca mai importantă. Ei sunt cea mai importantă parte a muncii tale. Ei sunt viitorul nostru și este bine să aibă, deja, noțiuni legate de procesul democratic. Le urez succes în activitatea lor școlară și îmi doresc ca în viitor să îi văd lucrând în Parlamentul României”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =