Oportunitate de calificare pentru tinerii din Anina

agent paza

Asociația „SOCIAL ALERT” București, partener în cadrul proiectulului ”Tinerii NEETs – Viitorii angajați la nivelul Regiunii VEST”, cod SMIS 150977, cu sprijinul Primăriei orașului Anina, organizează cursuri de calificare GRATUITE pentru tinerii NEETS.

Locuitorii din Anina au astfel ocazia să se urmeze cursuri pentru AGENT DE SECURITATE – COD COR 541401 și BUCĂTAR – COD COR 512001. Grupul-țintă din proiect este format din 372 de tineri NEETs din Regiunea VEST care îndeplinesc următoarele condiții: să fie tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, să nu fie angajați, să nu urmeze o formă de învățământ și să aibă domiciliul sau reședința în regiunea VEST, județele Hunedoara, Timis, Arad, Caraș-Severin.

Participanții vor beneficia gratuit de consiliere vocațională/mediere, formare profesională prin cursuri de calificare autorizate ANC, recunoscute de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, o subventie de 1.000 lei la finalizarea cursului și suport în găsirea unui loc de muncă, conform calificării obținute în cadrul proiectului. Persoana de contact pentru a afla mai multe detalii și pentru înscrieri este Cristian-Liviu Mosoroceanu – tel. 0784/293.659.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 1 =