Primăria Anina vrea finanţare prin „Anghel Saligny“ pentru asfaltarea mai multor străzi

Anina

Administraţia locală din Anina a depus recent mai multe proiecte pentru a obţine finanţare pentru dezvoltarea oraşului, printre acestea numărându-se şi unele care vizează reabilitarea de străzi prin intermediul Programului Naţional de Investiţii ,,Anghel Saligny”.

Astfel, străzile Cloșca, Colonia II, Cheile Gîrliștei fac parte dintr-un proiect cu o valoare de 6.996.000 lei, iar pentru asfaltarea stăzilor Colonia a III-a, Dealul Frumos, Semenic, Traverselor, Negoiu, Criş, Clopotelor, Făgăraşului, Izvorului, Maial, Soarelui, Izvarna, Republicii, Bucegi, inclusiv ramura de la Clubul Elevilor la Platou Bucegi, str. Uzinei (parţial) şi str. 13 Decembrie, Primăria Anina a solicitat 27.452.000 de lei.

În ceea ce priveşte PNRR, a fost depus un proiect pentru Reabilitarea fostului Club al Elevilor, având o valoare de 162.360 euro. De asemenea, un alt proiect prioritar pentru comunitatea din Anina vizează construirea unor trasee de cicloturism pe fostul traseu de mocăniță, proiect în valoare de 1.380.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 11 =