O tânără de 19 ani a fost răpită de concubinul său

violenţă

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate, tâlhărie și lovire sau alte violențe. Luni, 22 mai, în jurul orei 16, o femeie a apelat la 112 sesizând că este răpită și a solicitat ajutor, fără a preciza numele și locul în care se află. Polițiștii au reușit imediat să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar, ulterior, au găsit-o în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinței sale.

Polițiștii au stabilit că luni, la ora 15.50, în timp ce tânăra de 19 ani se afla în municipiul Reșița, pe strada Calea Caransebeșului, ar fi fost luată cu forța și urcată într-un autoturism de fostul concubin, un bărbat de 28 de ani, din Apadia. Acesta ar fi fost ajutat de o femeie de 31 de ani, care ar fi condus autoturismul respectiv și care, pe parcursul deplasării, ar fi deposedat-o pe victimă de telefonul mobil.

Bărbatul de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și față de o femeie s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × four =