O femeie din Reşiţa a fost grav accidentată între Reşiţa şi Cuptoare

f6c0d5e726a84946a49763b0b6c85210

O femeie de 52 de ani din Reşiţa, în timp ce mergea pe DJ 582 Reșița-Cuptoare, în zona kilometrului 3, a fost grav accidentată. Din primele cercetări rezultă că un conducător auto de 73 de ani, din Reșița, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal, într-o curbă cu vizibilitate redusă, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui autovehicul, care se deplasa pe același sens de mers, iar la revenirea pe sensul său de mers acesta ar fi acroșat autoturismul depășit, care a fost proiectat pe acostament, moment în care a lovit o femeie de 52 de ani, din Reșița, care se deplasa în calitate de pieton, proiectând-o într-o râpă de pe marginea drumului.

„În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat cu Ambulanța la cea mai apropiată unitate spitalicească. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,16 mg/litru în cazul bărbatului de 73 de ani, care a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost negativ”, ne-a informat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În momentul de faţă se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.