Nou termen în procesul Alinei Stancovici vs Romeo Dunca

justitie

Ieri, instanţa a dat un nou termen în ceea ce priveşte procesul intentat preşedintelui Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, de fostul manager al Spitalului Judeţean Reşiţa, Alina Stancovici.

Astfel, cei doi se vor reîntâlni la începutul lunii octombrie. Până atunci, Romeo Dunca trebuie să depună la dosarul cauzei documentaţia aferentă emiterii actului administrativ contestat, cu precizarea că în cazul în care pentru următorul termen de judecată nu se va conforma dispoziţiilor instanţei, se va aplica amendă judiciară pârâtului, în cuantumul ce va fi fixat potrivit legii.

Soluţia instanţei arată că ”Admite în principiu, cererea de intervenţie accesorie formulată de Asociatia Uniti Reusim şi dispune introducerea în cauză şi citarea acesteia în calitate de intervenient accesoriu. De asemenea, dispune conceptarea în aplicaţia Ecris a Asociatiei Uniti Reusim în calitate de intervenient accesoriu. Acordă un nou termen de judecată în data de 04.10.2023, ora 13:00, până când se va soluţiona cererea de recuzare. Pune în vedere, din nou, pârâtului Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin- Romeo Dunca, prin reprezentatul convenţional, av. Furcă Raluca Iulia, ca până la următorul termen de judecată să depună la dosarul cauzei documentaţia aferentă emiterii actului administrativ contestat, cu precizarea că în cazul în care pentru următorul termen de judecată nu se va conforma dispoziţiilor instanţei, se va aplica amendă judiciară pârâtului, în cuantumul ce va fi fixat potrivit legii.Prezenta încheiere este supusă recursului odată cu fondul. Amână judecata cauzei la data de 04 octombrie 2023 completul C21 CAF (0), sala 221, ora 13.00, pentru când reclamanta şi pârâtul au termen în cunoştinţă şi se va cita interventientul accesoriu, în modalitatea dispusă. Pronunţată în şedinţa publică din 20 septembrie 2023”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 8 =